Psykoterapi

Jag har i snart 30 år på olika sätt arbetat med människor. Ofta har det varit som utbildare, sexualupplysare och processledare i grupp, men även i enskild konsultation eller exempelvis som volontär på Minds självmordslinje.

Jag vill möta fler enskilda personer i livets olika faser och utmaningar samtidigt som jag även vill arbeta ännu mer fördjupat i grupp. Därför påbörjade jag hösten 2021 en gestaltterapeutisk utbildning (Norsk Gestaltinstitutt Høyskole). Gestaltterapi är en gren inom psykoterapi med lite mer fokus på kropp och känslor samt relationen mellan klient och terapeut. Mål med terapin är att lära känna sig själv bättre, kunna göra mer aktiva val i livet och må bättre. I september 2023 öppnar jag terapeutisk mottagning i Stockholm. Till en början är det i form av studentterapi vilket innebär att jag får handledning av högskolan under min sista studietid.

Det finns många anledningar att söka sig till psykoterapi. Kanske undrar du vart du har hamnat i livet och vart du skall? Kanske tar du dig inte ur destruktiva mönster? Är livet ofta grått? Har du hamnat i en kris som inte går över? Har du relationsproblem, minnen som plågar dig, ångest som tar över eller sex som krånglar? Vill du känna mer eller kanske mindre? Detta och mycket mer kan vi mötas kring på min mottagning.

Om du är intresserad av det är du varmt välkommen att kontakta mig för ett inledande samtal där du får chansen att känna efter hur det är att prata med mig. Vuxna av alla kön och etniciteter/religioner är välkomna.

Vad kostar det?

  • Ett besök (60 minuter): 1 235 kr (900 kr + 25 % moms)
  • Första besöket (ca 75 minuter): samma pris som 60 minuter

Kontakta mig på info@sandradahlen.se

Sandra Dahlén
Foto: Ulrica Zwenger